Despre noi

Hotelul AmaDeus este amplasat în partea de sud a orașului de pe Milcov, la doar câteva sute de metri de principala poartă de acces a orașului – dinspre Sud pe E85 (DN2) din direția București – Buzău – Bacău. Amplasarea într-o zonă deosebită face ca localizarea hotelului AmaDeus să fie una accesibilă pentru toți oaspeții Orașului Unirii.

Hotelul AmaDeus s-a născut o dată cu venirea toamnei 2007. Este un hotel clasificat la 3 stele, foarte elegant, intim şi confortabil, structurat pe parter şi 2 nivele cu o capacitate de 42 de locuri (camere single, duble, matrimoniale şi două apartamente).

La parter se află restaurantul şi barul de zi, cu o capacitate de 200 de locuri, oferind oaspeţilor o ambianţă de neuitat, băuturi ultrafine şi preparate culinare de excepţie.

La etajul 1 se află recepţia şi 9 camere spaţioase şi elegant mobilate.

La etajul 2 se află sala de conferinţe, precum şi restul camerelor spaţioase şi elegant mobilate.

Pe lângă serviciile de cazare la standarde înalte pe care le oferă oaspeţilor săi, hotelul AmaDeus facilitează întâlniri şi parteneriate de afaceri, team-building-uri, conferinţe, seminarii, simpozioane, mese rotunde, expoziţii, recepţii, prezentări, lansări, cursuri, interviuri etc. în sala de conferinţe.

Arhitectura elegantă a clădirii şi atmosfera intimă din cadrul hotelului, precum şi serviciile oferite tutror celor care ne devin oaspeţi, situează hotelul AmaDeus în topul ofertelor de cazare din Focşani.